#00a89c
1
0
107

La Intervenció mòbil de la Guàrdia Civil estarà en Tírig per a facilitar els tràmits relacionats amb armes i explosius

La Intervenció mòbil de la Guàrdia Civil es desplaçarà el 16 de febrer fins a Tírig per a facilitar els tràmits relacionats amb armes i explosius als veïns d'Albocàsser, Catí i Tírig. De 09:00 a 13:30 hores es podran realitzar gestions de renovació o petició de llicències d'armes i les seues revistes, presentació de visats (certificat mèdic per edat), transferències d'armes entre particulars, dipòsits d'armes per caducitat, renúncia, defunció o a petició d'un expedient administratiu.
 
Per a poder realitzar els tràmits s'haurà de tenir cita prèvia, que es podrà obtenir en les pàgines web: http://run.gob.es/citagc o http://www.guardiacivil.es o cridant als telèfons habilitats. A més, també serà necessari abonar les taxes en una entitat bancària, disposar d'un certificat mèdic expedit per un centre oficial i portar còpia dels documents sol·licitats.
 
La iniciativa forma part de les accions de dinamització i apropament al medi rural que la Benemérita duu a terme en els municipis de la província.

Etiquetes