#00a89c
1
0
107

Notícies

Albocàsser ha iniciat aquest matí els festejos de Sant Antoni amb “Les Rossegades”. Així, a les 11.00 hores s'ha dut a terme l'arrossegament de l'arbre sense fulla, a les 12.00 hores l'arrossegament de la carrasca i a les 13.00 hores s'ha transportat el carro de malea.
 
Veïns i visitants esperen ja les celebracions d'aquesta nit que començaran a les 20.00…
Els festejos en honor a Sant Antoni estan en plena expansió. Així, en la jornada d'avui el forn del carrer Sant Roc ha acollit l'elaboració de centenars de coquetes ensucrades per a repartir durant el cap de setmana en les festes. D'aquesta forma, al voltant de 50 persones, principalment dones, dediquen el seu temps i esforç perquè els dolços de Sant Antoni estigues perfectes per al…
Després del pregó d'anunci dels festejos de Sant Antoni diumenge passat, Albocàsser viu immersa en les celebracions del patró dels animals. Així, després de l'elaboració dels pastissos i coquetes típics de la festa i la preparació de la llenya que conformarà la foguera, la festa gran arribarà el dissabte 20 i el diumenge 21 de gener.
 
El dissabte, s'…

Albocàsser ha iniciat els actes de la festivitat de Sant Antoni. El municipi de l'Alt Maestrat ha celebrat el Pregó. Es tracta d'un anunci de la festa que es desenvolupa enfront de la façana de l'església després de la missa dominical. A continuació s'inicia un recorregut de "acapte" pels carrers de la localitat. 

Durant aquesta setmana es tallarà la llenya per a emplenar el…

L'ermitori de Sant Pau d'Albocàsser serà el dissabte 27 el centre neuràlgic de la XXI Dictada occitana. La jornada anual de promoció de l'occità comptarà a més amb presentacions culturals, una taula redona, gastronomia, música i ball.

No obstant, la primera cita arribarà ja el divendres. I és que a mitjan vesprada s'ha programat un taller de danses occitanes a la Casa de cultura.…

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha informat que a partir del 6 de gener, inclòs, s'obri un periode de restricció de cremes agrícoles i forestals amb caracter indefinit per a previndre incendis forestals.
 
**Clic a la foto per a més informació**
 

El dia 3 de febrer de 2018 es celebrarà el ball de jota de l'oferta.
A les 12h, a l'ermita dels Sants Joans, es farà una conferència titulada "L'origen de l'acordió valencià" a càrrec de Vicent i Mireia Martinez de l'Associació el Mussol de Quart.

A les 14:30h, a l'auditori, podreu disfrutar del dinar "Olla del Maestrat".

I a les 16h, a l'auditori, hi haurà bureo i a…


Albocàsser rebrà el divendres dia 5 a les 19.00 hores als Reis Mags d'Orient. Melchor, Gaspar i Baltasar arribaran a la localitat per la carretera de Les Coves. Desfilaran en comitiva fins a l'església parroquial on dipositaran or, encens i mirra davant el betlem. Allí està previst que repartisquen regals entre els més xicotets de la localitat. Els quintos i les dames col·laboraran en…

 

El Club de Muntanya Desnivell d'Albocàsser va acomiadar 2017 corrent per l'entorn de la localitat de l'Alt Maestrat. Els participants en la carrera de Sant Silvestre van cercar originals disfresses per a entrar amb bon peu en 2018.
 

El dilluns 29 de gener, de 17:00 a 20:30 h podeu acudir al Centre de Salut d'Albocàsser per a donar sang.