#00a89c
1
184
184

Urbanisme

Albocàsser ha iniciat aquest matí els festejos de Sant Antoni amb “Les Rossegades”. Així, a les 11.00 hores s'ha dut a terme l'arrossegament de l'arbre sense fulla, a les 12.00 hores l'arrossegament de la carrasca i a les 13.00 hores s'ha transportat el carro de malea.
 
Veïns i visitants esperen ja les celebracions d'aquesta nit que començaran a les 20.00…
Els festejos en honor a Sant Antoni estan en plena expansió. Així, en la jornada d'avui el forn del carrer Sant Roc ha acollit l'elaboració de centenars de coquetes ensucrades per a repartir durant el cap de setmana en les festes. D'aquesta forma, al voltant de 50 persones, principalment dones, dediquen el seu temps i esforç perquè els dolços de Sant Antoni estigues perfectes per al…
Després del pregó d'anunci dels festejos de Sant Antoni diumenge passat, Albocàsser viu immersa en les celebracions del patró dels animals. Així, després de l'elaboració dels pastissos i coquetes típics de la festa i la preparació de la llenya que conformarà la foguera, la festa gran arribarà el dissabte 20 i el diumenge 21 de gener.
 
El dissabte, s'…

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha informat que a partir del 6 de gener, inclòs, s'obri un periode de restricció de cremes agrícoles i forestals amb caracter indefinit per a previndre incendis forestals.
 
**Clic a la foto per a més informació**