#faaf3b
2
0
201

Paratges naturals

Albocàsser ha iniciat aquest matí els festejos de Sant Antoni amb “Les Rossegades”. Així, a les 11.00 hores s'ha dut a terme l'arrossegament de l'arbre sense fulla, a les 12.00 hores l'arrossegament de la carrasca i a les 13.00 hores s'ha transportat el carro de malea.
 
Veïns i visitants esperen ja les celebracions d'aquesta nit que començaran a les 20.00…
Els festejos en honor a Sant Antoni estan en plena expansió. Així, en la jornada d'avui el forn del carrer Sant Roc ha acollit l'elaboració de centenars de coquetes ensucrades per a repartir durant el cap de setmana en les festes. D'aquesta forma, al voltant de 50 persones, principalment dones, dediquen el seu temps i esforç perquè els dolços de Sant Antoni estigues perfectes per al…
Després del pregó d'anunci dels festejos de Sant Antoni diumenge passat, Albocàsser viu immersa en les celebracions del patró dels animals. Així, després de l'elaboració dels pastissos i coquetes típics de la festa i la preparació de la llenya que conformarà la foguera, la festa gran arribarà el dissabte 20 i el diumenge 21 de gener.
 
El dissabte, s'…

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha informat que a partir del 6 de gener, inclòs, s'obri un periode de restricció de cremes agrícoles i forestals amb caracter indefinit per a previndre incendis forestals.
 
**Clic a la foto per a més informació**
 

Localitzat a uns 9 km del municipi i 450 m d’altura en direcció a Tírig. La ruta fins al barranc de la Valltorta és realment amena ja que, a més de gaudir de les sendes de muntanya i impressionants vistes, també podem banyar-nos als tolls que trobem al llarg del barranc.

 

Fins a la base hi ha 11 km des del poble. El vèrtex geodèsic es troba a 835 m. d’altitud, des d’on podrem admirar pobles propers, el Mont Caro (Tarragona), el Delta de l’Ebre, les illes Columbretes o Penyagolosa.

 

 

Localitzat a uns 8 km. del municipi i a 840 metres d’altura. Per a arribar, hem de dirigir-nos per l’Av. Constitució a l’esquerra abans d’arribar al pont. Seguim pel camí asfaltat, passant per la Torre de la Falsà, fins acabar amb l’asfalt. Per una senda arribarem al Mas del Tartamut, i des d’allí seguim les indicacions per arribar a un camí de formigó.
El barranc de les Calçades és un…

S’accedeix per un camí des de la CV 154 i es troba a uns 5 km del municipi. És una font natural, l’aigua brolla des d’una superfície rocosa. Al seu voltant hi ha taules per a asseure’s i reposar forces, al temps que ens mostra un punt de vista diferent del municipi. Amb precaució, des de dalt de la superfície rocosa, en dies clars, es pot veure la línia del mar i fins i tot les illes…